OM PAPER DOLL


Nå, pigerne. Maria her! Det er mig som ejer denne skønne biks. 


Jeg tænkte, at det giver god mening at lave et lille skriv om, hvad hulan Paper Doll er - og hvad det er for en side, du har rodet dig ind på. Paper Doll er min helt store drøm, som endelig er blevet til virkelighed. Det er en drøm, som udvikler sig hele tiden, så derfor kommer på webshoppen og butikken i Grønnegade også til at udvikle sig med tiden. 


Det, som altid vil være det samme, er min kæmpe store passion (og til tider næsten sygelige besættelse) for mode, stil, styling og alt der glimter. 

Efter hele mit arbejdsliv i forskellige butikker, i forskellige typer jobs, fik jeg endelig mod nok til at gå ud og jagte min drøm. Drømmen om en butik, hvor hver eneste ting i den er valgt af mig. Jeg knuselsker ALLE de stykker tøj, smykker, tasker etc. som jeg vælger til butikken - de giver mig 110% sommerfugle i mave. Jeg elsker lidt skæve ting, farver, mønstre, god kvalitet og at kunne style det på forskellige måder. 

Min filosofi er, at tøj skal gøre glad. Det skal give sommerfugle i maven, man skal være forelsket i det når man køber det - ellers bliver man det aldrig! Tøjet man køber skal bruges, det skal ud og opleve noget. Der er ikke noget i min garderobe der hedder “hverdag” eller “festtøj”, det er alt sammen tøj, og det skal bruges. Det gør mig nemlig sindssygt glad at ha’ en lang, pink kjole på om tirsdagen, jeg får en bedre dag og jeg giver glæde ud til verden. Det føler jeg i hvert fald at jeg gør ;) 


Alt er udvalgt med hjertet. Først og fremmest kan jeg ikke stoppe mig selv når jeg ser pænt, lækkert og skandaløst smukt tøj. Derefter prøver jeg virkelig også at være tro mod min holdning til miljø, bæredygtighed og gennemsigtighed i branchen, som efter min mening har et kæmpe ansvar. 


De brands, jeg vælger at forhandle, er alle fokuserede på bæredygtighed på hver deres måde. Emballage i alle afskygninger der bruges i butikken er genanvendte materialer, genanvendt plastikposer, certificeret økologisk bomuldsnet, genbrugspapir til kort, papir etc. 

Meget af inventaret i butikken er købt brugt. Det inventar, som ikke er købt brugt, er købt hos nystartede, danske virksomheder. Og listen er meget længere, I er meget velkomne til at skrive hvis der er spørgsmål til dette. 


Sidste punkt, som betyder utrolig meget for mig at få med er; sevice. Jeg har arbejdet i servicefag hele mit liv og det betyder utrolig meget for mig at give en god, personlig og ægte oplevelse når man enten besøger min butik eller webshop. Mit fag er desværre ét af de fag hvor der er en træls tone af “bare” butik; “jeg arbejder BARE i butik” - det giver mig røde knopper. Det er ikke BARE at arbejde i en butik, og ja; der er en grund til at den fordom findes. Men der er altså rigtig mange dygtige mennesker, som kan noget helt specielt og elsker deres fag og deres produkt rigtig højt. Nå, men i MIN butik der får man dejlig, ærlig service, jeg siger min mening og jeg opfører mig som jeg gør på alle andre tidspunkter. Der er ikke noget påtaget sælgerfjæs her. Jeg vil virkelig gerne ha’ en butik hvor man også bare lige går forbi for en sludder, eller en kop vin. En ægte, varm og sjov butik med god stemning og højt til loftet. 


Det blev en lang smøre, og jeg kunne blive ved. Jeg håber så inderligt, at det hele gav lidt mening, jeg ryger lidt ud af en tangent nogle gang. Alt i alt er jeg bare en glad julegris. 


Stort kramz fra Maria 


Og tak for jer <3