Winter is coming...

Åha - jeg har debatteret frem og tilbage om det her skulle skrives, siges, være kort eller langt og hvordan Søren jeg skal formidle det bedst. Der var mange punkter imod, men så kom jeg også frem til, at med så få, der efterhånden er aktive på min profil og webshop, er det minimalt hvor mange, der egentlig vil læse det. Og så får jeg da luftet mine tanker i det mindste ;) 

Verden er af lave... Hver dag får vi alle sammen at vide at vi skal spare, at vi ingen penge har, at der er krise. Krise. Og det er der. Og det bliver der hvert fald mere og mere når man får at vide AT DET ER DER. Nå, men det er en helt anden snak hvor jeg er bare er bitter og træt af det danske mediebillede, der pisker en stemning op og gør hele situationen værre ved at skabe frygt. 

"Jeg har drevet min virksomhed gennem et par kriser efterhånden. Det har været rigtig hårdt og jeg har været rigtig presset."

Moving on... Jeg har drevet min virksomhed gennem et par kriser efterhånden. Det har været rigtig hårdt og jeg har været rigtig presset. Igennem alt det, har jeg formået at vækste min forretning, skabt et community og virkelig føle at det her.. Det her, det bliver altså til noget. Jeg er så stolt af den lyserøde klub vi har fået sammen! Jeg har mødt så mange dejlige mennesker igennem den her butik <3 

Derfor er det også endnu mere bittert og trist, at der nu er en krise, som har ramt salget og omsætningen så hårdt, at jeg ikke rigtig kan se mig ud af den. De sidste to måneder er min omsætning faldet med 80%. Jeg har gjort alle mulige tiltag for at skære ned på udgifter, men da jeg allerede havde skrabet økonomien pga. vandskaden i vinters er det også begrænset, hvad der var at skære i, og generelt fordi jeg har en stadig så ny forretning uden store mængder kapital. Jeg har ikke en lønl jeg kan fjerne, for det får jeg ikke i forvejen. Jeg har ikke ansatte jeg kan opsige. Jeg aner egentlig ikke mit levende råd lige nu. 

Det jeg har, er nogle fucking fantastiske leverandører, som alle har hjulpet eller prøver at hjælpe på bedste vis. Men de er også ramt, for når butikkerne går dårligt, jamen så går det jo også dårligt hos leverandøren. 

Jeg har en udlejer, som er meget tålmodig med huslejen. 

Jeg har mega meget hep og rådgivning fra nogle rigtig seje mennesker. 

Jeg har stadig modet og troen på at Paper Doll er fucking skønt, jeg elsker Paper Doll og jeg vil gøre alt for det. Jeg har mavefornemmelsen. 

Inspirationen forsvinder dog sammen med konstant bekymring og ondt i maven over hvad der skal ske, eller hvornår den her krise stopper. (Eller der kommer noget hjælp til det erhvervsliv der lige nu bløder mere end under hele pandemien). 

Jeg elsker jo at være en positiv lille bi, og jeg vil gerne blive ved med at være en glad hund på jeres skærm, at bygge endnu mere på vores lyserøde sandslot (Ej, bliver det lidt meget med alle de underlige ord?) 

Nå, men mine damer og herrer og alt ind imellem - jeg har brug for jer! 

Alt hjælper; om det så er make up sten til 79kr. pr. pakke - jamen det hjælper. Jeg vender hver øre, og jeg sætter så stor pris på alt støtte. Engagér jer på mit content, besøg webshoppen, besøg butikken, fortæl jeres venner, veninder og familie om Paper Doll og vis mig at I er her og stadig gerne vil have Paper Doll eksisterer. Og hvis det ikke er tilfældet, burde jeg måske snart tage et vink med en vognstang ;) 

Jeg vil så gerne blive ved med at skabe rum for inspiration, mode og muligheden for at være sig selv og skabe pis' god energi til alle jer der følger med, men jeg har også brug for at være ærlig overfor jer. Mest nok også for mig selv, fordi jeg er så mega stolt og ikke bryder mig om at skulle stå og tigge på stories for at I skal have lyst til at handle hos mig, fordi jeg et eller andet sted nok ikke synes at det burde være nødvendigt. Men jeg vil samtidig heller ikke sige farvel og tak uden at have udtømt alle muligheder og vendt hver en sten. 

Den her økonomiske krise har ramt den her branche så hårdt, med 400 km i timen og hvis I har en yndlingsbutik et eller andet sted i landet - så lov mig, at I viser dem noget kærlighed på den ene eller den anden måde. They need it. 

Nu skal jeg lige overanalysere om det her er skide dumt og jeg burde ikke skrive det og fortælle eller noget som helst. 

TAK FOR JER <3

 

 

 


Ældre opslag


 • Tanja

  Kære Maria.
  Hele dit univers er så gennemført🌸
  Fra dag 1 har du været transparent og ærlig omkring hele det vidunderlige (og til tider pænt pressede) cirkus det er at drive en forretning og bygge den op fra grunden.
  Jeg håber og tror på, at butikken består og verden normaliseres.
  Sender dig tanker, virtuelle krammere og så vil jeg fylde mine julegaveønsker med smukke ting fra din skønne biks.

  Kh Tanja☀️

 • Ann

  Kæreste dig. Det er ikke bare godt, men også SÅ vigtigt, at du skriver det. Ikke kun for dig, men for alle.

  Vi SKAL nemlig tænke over, hvor vi ligger vores penge. Og hvis/når der skal handles, så ligge dem dér, hvor det giver allermest, støtte. For ingen tvivl. Det brænder og gløder hos alle, men der er forskel på nogen går ud med et mindre overskud, eller om andre drejer nøglen rundt.

  Det er ikke noget vi tidligere har været vant til at skulle tænke på. Det er ikke altid lige noget der slår os, og derfor, er det godt, at du skriver det!

  Jeg ville være ked af, at du lukkede. Du er altid på skærmen og 95% af tiden dét jeg ser mens jeg spiser min morgenmad, eller inden jeg går i seng.. og dit opslag rammer. Jeg vil heller se dine opslag, end zalando, boozt, og det er IKKE fordi jeg ikke ønsker de andre, fordi de måske har én eller to af dé samme varer/brands! Du betyder bare noget helt andet, nemlig dig og dit univers. Det du giver af inspiration, stemning og kreative ideer og gå-på-mod ifht at pimpe tøj-livet op!

  Så! Tak for dit opslag! Jeg håber flere lige kigger med og mærker efter.. også selvom tiden er, at besparelse ligger i varme/flytte fra hus og hjem osv., for det gør alle ikke. Heldigvis.
  Håber du bliver. Fortsætter. Får hjælp på alle tænkelige måder! Det fortjener du og paperdoll!!! <3


Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort