Fall in Love

blog bloggen

Hvis man følger lidt med på kanalen ved man, at vi nu er midt i min absolut yndlingssæson - EFTERÅRET. Jeg elsker, elsker, elsker moden på denne tid af året. Og alligevel kan jeg godt bakse lidt med tøjkriser når kulden rigtig begynder (som jeg synes den er nu), fordi man sådan liiiige skal huske at tænke varme ind i outfittet. Jeg synes altid, at man lige skal omstille sig fra sæson til sæson. Et godt tip til at løse netop den omstilling, er at tage et godt og grundigt kig i sin garderobe. Få skiftet rundt på, hvad der ligger forrest, og måske endda gemme sommertingene væk, se på om man mangler noget, eller hvilke styles der kan gå med hvad. Jeg tror altid det er en god idé at prøve det hele derhjemme - måske er der noget, som ikke passer mere på den ene eller anden måde, og det skal derfor ikke optage plads og forvirre dig hver morgen. Grunden til at det også er smart at prøve det hele er, at man kan lave nogle sæt, som man ved virker - så undgår man at stå med en kæmpe krise om morgenen og derfor hoppe i det samme som man altid gør. Lav f.eks. fem sæt til hverdag, som du har prøvet og ved, der ser godt ud - tag eventuelt billeder af sættet og gem i en mappe på mobillos. 

Nå, men til efteråret er der jo helt klart mange der stopper med at have farver i deres klædeskab. Mange tør lidt mere om sommeren - jeg hører ofte, at man jo ikke er pæn i farver når man er bleg. L ø g n

Jeg tror det falder os meget naturligt her i norden, at klæde os efter vejret, og når det bliver mørkere udenfor, så tilpasser vi os det. Men jeg er jo af den tro, at der er endnu mere brug for farverigt og spændende tøj om vinteren end om sommeren - lidt lys i mørket. 

I er mange, der har spurgt på en lidt mere udførlig liste af items, jeg mener skal være i en efterårs-/vintergarderobe - og nu er jeg jo ikke meget for at sætte regler op for hverken nogen andre overhovedet (ud over Costa del Sol-reglen selvfølgelig) eller regler for hvad moden er/skal være. 

Derfor får I en liste over hvilke items jeg selv elsker at ha' i min efterårsgarderobe. 

- Blazeren: 

Jeg synes virkelig, man skal anskaffe sig en form for blazer. En, man virkelig synes er smuk og som passer ind i garderoben - det er ét perfekt stykke tøj til at skabe lidt dimension i et outfit. Det giver virkelig et mere samlet look og får det til at ligne at man har tænkt over, hvad man har på. Jeg bruger især de oversized modeller og gerne i en lidt vild farve, for så passer den så lidt til noget at den passer til alt, hvis det giver mening. Oven i det synes jeg også en blazer kan bruges til de fleste ting eller events - den er hverken udpræget hverdag eller fest. 

- Mesh bluser:

Ja, det er nok ikke gået nogens næse forbi, at jeg bruger ræti mange mesh bluser - eller bare tætsiddende, langærmede bluser. De kan redde ALLE tøjkriser. Jeg elsker at ha' dem under en strik eller en blazer. Især en i leopardprint kan ikke undværes i mit skab. Det er nok det stykke tøj jeg har flest af og bruger allermest, faktisk hele året rundt. 

- Jeans:

Det er ikke en decideret efterårs-musthave, mere en all year-musthave. Men især om vinteren elsker jeg jeans - de passer til alt, de er nemme og jeg elsker et denim-look helt generelt. Det er så vigtigt, at man finder den pasform der passer til en og man føler sig tilpas i - og ja, der skal prøves mange par! Men det er det hele værd. Jeg sværger til højtaljede med lige ben eller med flare - for det er dem, jeg synes er pænest til min krop. Så ud og opdag hvilke der passer til lige dig og din krop!

- Striktrøjen:

Ja, den kommer vi nok ikke udenom i det kolde vejr. Og her er jeg jo lidt udfordret - fordi strik er virkelig ikke mit yndlings stykke tøj. Jeg synes det er pisse usexet og svært at style. MEN jeg bliver bedre, for jeg fryser virkelig meget - så det er nødvendigt. Lige pt. har jeg to yndlings striktrøjer; Estelle Strikken fra Dawn&Dare som er en kortærmet strik, den elsker jeg sammen med en meshbluse. Wilma strikken også fra Dawn&Dare er også virkelig skøn - de er chunky, cropped men i en super smuk lavendelfarve. 

- Jakker:

Jeg har en helt alvorlig ting med jakker. Det er virkelig min største last. Jeg har SÅ mange og jeg samler virkelig på dem. Jeg har ALDRIG forstået, at man kan ha' en vinterjakke. ÉN!? Hvordan kan man købe én jakke, der passer til alle sine outfits? Jeg kan slet ikke være i mig selv hvis jeg ser nogle der har det fedeste sæt tøj på og så har de en virkelig ligegyldig jakke, som slet ikke passer til, som de smider over - nej nej nej, jakken er da prikken over i'et. Jeg elsker en farverig vinterjakke og især en coat med noget længde, så man rigtig kan flytte ind i den. 

 

Det var sådan set lige hvad jeg havde på tapetet om det emne; Skriv gerne en kommentar med jeres musthave items i efterårsgarderoben. 


Ældre opslag Nyere opslag


Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort