Paper Doll - Unplugged

Hej mullerne 💗

Som lovet kommer her et skriv om den kommende tid i Paper Doll. 

Jer der følger med på Insta og især på story er jo fuldt opdateret på situationen, men til de små skarn, som ikke ser mine stories slavisk hver dag med lyd;

For et par uger siden blev lejligheden ovenover butikken ramt af en vandskade, som så også gik ud over min elskede butik.  Det betyder, at gulv og vægge skal blotlægges - og det kan ikke vente. Håndværkeren bruger en uge på den opgave, derefter ved jeg ikke hvordan lokalet vil se ud  - og om det på nogen måde er muligt at drive en butik i den. Derfor har jeg besluttet mig for at tage én uge ad gangen. 

Ærligt, så kunne det her ikke falde på et dårligere tidspunkt, og jeg er virkelig bekymret og bange. Derfor har min hjerne ligget i blød, og her kom ideen til Paper Doll - Unplugged

Unplugged bliver et koncept, der tager starter på mandag 29. november 2021. 

Først og fremmest skal jeg lige gøre det klart, at alt onlinesalg er 110% som det plejer, med den forskel, at alle ordrer i Storkøbenhavn kan leveres samme dag

Ideen bag Unplugged bliver, at Paper Doll rykker ud af Grønnegade og på eventyr i København. Der vil være stylingtips og temaer for hver dag, masser af inspiration til både julefrokoster, vintermode og generelt mode. 

(Her må man hellere end gerne sende mig en DM med temaer man gerne vil ha' taget op) 

  • Jeg vil lave en masse content fra fantastiske locations i København.
  • En heldig følger har mulighed for et garderobetjek af mig, hvor vi gennemgår din garderobe og giver den nyt liv.
    Hvis det er noget, man rigtig gerne kunne tænke sig, skal man sende en mail til maria@paperdollcph.dk med lidt info om dig selv og hvorfor du har brug for min hjælp. Man skal selvfølgelig være klar på at deltage på kanalen (video) og ha' tid til et besøg næste uge.
  • Livestreaming af styling.
  • Sjove tiltag hvor I, mine dejlige følgere, får lov at være mere med (hvilket jeg håber i vil).

Alt i alt er der mere af det hele 😍

Jeg skal være helt ærlig og sige, at det her er en virkelig forfærdelig situation for min forretning, jeg er virkelig bange og bekymret for hvad det vil betyde. Jeg håber, I vil følge med i næste uge, og ha' mig i tankerne når I handler jeres julegaver, julefrokost outfits etc. 

KøzZz


Ældre opslag Nyere opslag


Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort