Paper Doll skal være en følelse 💗

Paper Doll er lige nu er fysisk butik og en webshop. Men bag hele konceptet er der jo en kæmpe drøm. En drøm om virkelig at skabe et univers - en følelse. 

Jeg har altid haft en rigtig stor evne til at fantasere og forestille mig alverden - og Paper Doll er ingen undtagelse. Jeg har så mange tanker om, hvad det skal blive til; for en ting er sikkert - det kommer til at være i konstant udvikling. 

Jeg har arbejdet i detail stort set hele mit arbejdsliv, i mange forskellige dele af branchen og med mange forskellige hatte på. Da jeg flyttede til København for 4 år siden startede jeg som butikschef i en butik, hvor man virkelig kunne være sig selv modemæssigt. Alt var tilladt ift. det tøj, man gik i, og det elskede jeg. For desværre er det er en ret stor ting i branchen, at man klæder sig efter butikkens eller virksomhedens regler. Men her, i denne butik, kunne det nærmest ikke blive vildt nok. Og jeg elskede det. Der var plads til at afprøve en masse ting, og hver dag blev til en udklædningsfest, alt efter hvem man nu havde lyst til at være. 

Den følelse var fantastisk, og jeg følte mig endelig hjemme i min egen stil, og tilpas med hvordan jeg så ud. At se kvinder i butikken, som var ældre end mig, der stadig legede med deres stil og prøvede nye ting, det var helt nyt for mig. Jeg synes nemlig, at tendensen i Danmark er, at man skal være mere og mere sikker, jo ældre man bliver. Tiden til at tage noget helt gak på eller prøve noget helt nyt, er meget tilhørende vores teenageår. Vi sætter utroligt mange regler op for os selv, hvilke farver vi må gå, i alt efter hvad der "passer" til os. Vores alder bestemmer meget, vores livsstil bestemmer endnu mere, vores job og jeg kunne blive ved.

Det gør mig træt når folk siger "Ej det er jeg for gammel til..."

Nej, gu' fanden er du ej for gammel - hvem har bildt dig det ind? Der er KUN de regler, vi selv har fundet på, og de er virkelig forældede. Der er vitterligt stadig mennesker, der tror på, at man ikke MÅ blande sølv- og guldsmykker. Come on, people. 

Man må ALT. Bum. I said it.

Nå, men kvinderne i den butik, både kollegaer og kunder/gæster var bare anderledes end jeg havde mødt før. De turde ligesom skille sig ud, og gav ikke en fuck for hverken deres alder eller profession. Det gav mig så meget selvtillid omkring min egen stil. 

Jeg kan godt lide at dresse op. Jeg kan godt lide make up, pænt tøj, smykker og at gøre noget ud af mig selv. Jeg synes det er sjovt. Jeg tænker altid i outfits, og husker sågar livsbegivenheder ud fra hvad jeg havde på. Der er et ton af følelser og minder i mit tøj, og det betyder rigtig meget for mig. 

Jeg ved godt, at det nok bunder i noget helt andet, at ha' så stort et behov for at klæde sig. Og ja, besættelsen er helt klart startet super usund og med grobund i mit dårlige selvværd og mange års mobning, og at være udenfor eller aldrig være pæn nok/god nok. MEN jeg har vendt den til en hobby og noget positivt. Jeg elsker virkelig den følelse og den power jeg får af at være velklædt, og selve stylingprocessen, der ligger bag. 

Den følelse af power. Det er den følelse, hele min virksomhed er bygget på.

Hvis bare én kvinde kan gå ud af min butik med den præcise følelse, så er jeg lykkelig. Jeg vil være med til at give en god og sjov oplevelse af både tøj og styling. Skubbe jer ud i at prøve noget nyt, klæde jer på til at overtage verden. Paper Doll skal være det sted, hvor alt er tilladt og man kaster sig ud i det hele, og det vil være forskelligt for alle - jeg tænker ikke, at alle skal ligne mig, men alle skal ha' det mega lækkert i deres tøj. 

Jeg ønsker mig at være med til at inspirere jer alle sammen. Det er ikke kun om fredagen man kan tage læbestift på, man skal ikke gemme sit pæne tøj til specielle events - man MÅ gerne dresse op på en tirsdag. Man MÅ gerne prøve noget nyt, også selvom man ikke er 19 år. Det er også okay at kigge tilbage på et outfit fra sidste uge og tænke "What the actual fuck tænkte jeg lige på den dag?", for ved du hvad? Det er bare tøj, og vi kan bare gøre noget andet i morgen. Jeg synes virkelig, at livet er for kort til kedeligt tøj. Så som SKAM lærte os; LIVET ER NU ✨💗 


Ældre opslag Nyere opslag


Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort