Hej Bloggen!

blog

Jeg har gået med en idé til det her længe; en blog, der skal hænge sammen med både webshoppen og Instagram-profilen. Et sted, hvor jeg kunne fortælle lidt mere om forskellige brands, styling, forretningen og mode generelt.

Paper Doll er ikke blot en butik, det er et univers

Mit univers, som jeg har brugt mange år på at opbygge inde i hovedet. Det er mode, personlighed og et frirum til at nørde min allerstørste passion. Det er nemlig ikke "bare" en butik eller "bare" tøj - det er meget mere. For klæder skaber folk, om man vil det eller ej. 

Og hvad er det så, man vil skabe med sine klæder?

Jeg har mange holdninger til tøj, men den, der bliver testet mest, er alle de begrænsninger, folk sætter for sig selv og hvad de MÅ gå i. 

Man MÅ alt hvad man har lyst til. Stil har ingen alder og der er kun de regler vi selv sætter. Man må ombestemme sig alle de gange man vil, man må lave fejl, man må få folk til at grine, man må grine af sig selv, man må ha' bare arme, man må gå med bar mave selvom man er 40+, man må være overdressed, man må ha' pink på hver dag, MAN MÅ DET MAN VIL. 

Men det er nemmere sagt end gjort, og for mange falder det slet ikke naturligt at klæde sig på og føle sig tilpas. 

Dét spørgsmål, jeg har fået allermest fra jer, er; Hvordan gør du når du skal ha' tøj på om morgenen, hvordan vælger du det? 

Og ærligt - jeg ved det ikke... Jeg er konstant i gang med at sætte styles sammen i mit hoved, og jeg kan på ingen måde forklare processen. Men jeg kan prøve at dele nogle af de ting, jeg gør med styling, farver og accessories - og i kan selvfølgelig komme med ideer til emner eller ønsker. 

Der vil være forskellige kategorier af emner, og det vil helt sikkert udvikle sig løbende. Dog er der allerede et emne fast; #colorgate - her vil ALT om hvordan man får flere farver ind i sin garderobe befinde sig - det kræver både en hel kategori og et hashtag, så #colorgate er 110% for dig som bare virkelig gerne vil ha' inspiration til at få flere farver ind i dit liv (både for øvede og begyndere). 

Men her er startskuddet altså, håber i vil følge med <3 

Kh 

Maria 

 


Nyere opslag


Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort