#Colorgate 1

blog colorgate farver

Det er nok det, jeg skriver og taler mest med jer om... Farver i garderoben og hvordan man bliver "bedre" til det.

Jeg skal lige starte med at sige, at mit ord jeg selvfølgelig ikke er lov; jeg skriver blot ud fra min egen erfaring, og hvordan jeg ser det. 

Jeg synes først og fremmest at der er mange måder at gå i farverigt tøj på, i takt med at det er blevet mere og mere udbredt er der også forskellige retninger af det. 

Jeg skulle for nylig selv tænke over, hvornår jeg begyndte at gå i mere farverigt tøj, og havde egentlig først tænkt mig frem til at det var efter jeg flyttede til København.

Men efter at ha' gransket min hukommelse, kom jeg i tanke om nogle outfits og episoder fra min barndom. 

Jeg gik måske i 7. eller 8. klasse da jeg havde købt turkis strømpebukser, grøn nederdel, multifarvede grønne sko (med kitten heel) og en lyseblå cardigan.

Jeg elskede et matchende outfit, og det var deromkring jeg begyndte at gå lidt mere op i tøj og mode. Détt outfit var måske ikke helt passende til folkeskolen, men farverigt - det var det altså! 

Sådanne små ting kan jeg huske fra teenageårene, men så rammer et ret stort behov for at passe ind og det kan helt klart ses på mit tøj. 

Da jeg flytter til København i 2017 begynder min ægte voksne farvebesættelse, og i takt med selvværdet vokser gør farverne i garderoben altså også. 

Jeg tror den slags hænger sammen, derfor skal man heller ikke pådutte sig selv at gå med farver mere end man har lyst til - blot fordi moden går den retning. 

Jeg synes det er nemmest hvis man starter i det små - neglelak, smykker, sko eller en jakke. Jeg var rigtig stor i farvede jakker i starten. Det var lidt mere spiseligt fordi man kun havde den på i lidt tid ift. hele outfittet. 

Den største barriere er én selv.

Ja, du vil sikkert få nogle kommentarer fra dine kollegaer, venner eller familie som ser dig hver dag. Men resten af verden ved jo ikke at du normalt kun går i sort og i dag er første gang du rocker et helt pink outfit. 

De kommentarer, du måske så vil få, de er 90% positive og glade komplimenter. Fordi farver gør alle glade. Basta. 

Start med en ny hårbøjle i din yndlingsfarve og match dine negle med den. 

Jeg synes også en vigtig ting, som jeg ofte ser - er, at når folk skal springe ud i farverigt tøj, så køber de en ny farvet bluse og sætter den sammen med sorte bukser, fordi det er sikkert og trygt. MEN at style sort og en farve sammen, får bare farven til at poppe endnu mere, fordi kontrasten er så stor. Style din nye farvede top med et par cowboybukser eller en beige/hvid buks. Eller gå all-in og dyrk farven fra top til tå. 

Jeg ville elsker at få jeres ideer og noter omkring hvad i selv har gjort eller gør? 

Lad os inspirere hinanden! #colorgate 

 


Ældre opslag Nyere opslag


Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort